Lauv naar de Melkweg

Ticketmaster
Lauv naar de Melkweg
Lauv naar de Melkweg

Met gepaste trots verwelkomt de Melkweg Lauv in de OZ! Deze Amerikaanse superster in de dop wist zichzelf dit voorjaar internationaal in de kijker te spelen met zijn tracks ‘The Other’ en ‘I Like Me Better’. Laatstgenoemde track was alleen al goed voor meer dan 100 miljoen streams binnen drie maanden. Hij verkocht zijn US tour in de zomer van 2017 met twee vingers in de neus uit, en dit najaar springt hij bij niemand minder dan Ed Sheeran achterop tijdens zijn tour door Azië. Lauv grossiert in goudeerlijke, intieme r&b / indiesongs, iets waarmee hij live zijn publiek moeiteloos mee in zijn greep krijgt.

Lauv
Datum: 20 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 27 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek