Nada Surf naar de Melkweg

Ticketmaster
Nada Surf naar de Melkweg
Nada Surf naar de Melkweg

De Amerikaanse band Nada Surf viert de vijftienjarige verjaardag van succesalbum ‘Let Go’. Een plaat met een dozijn vrijwel perfecte popsongs vol met een soort van vreugdevolle wanhoop. De plaat wordt deze avond in z’n geheel vertolkt tijdens deze extra lange ‘An Evening With Nada Surf’-set. Sinds de alternatieve rockact in 1996 doorbrak met de wereldhit ‘Popular’, maar heeft sinds die tijd een opmerkelijke groei doorgemaakt. De punkpop uit hun begintijd werd gaandeweg verruild voor melodieuze powerpop. Ze zijn prachtige, ingenieuze gitaarpopliedjes gaan schrijven en hebben over de jaren heen een hele steady fanbase opgebouwd.

Nada Surf
Datum: 01 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek