Russ naar 013

Ticketmaster
Russ naar 013
Russ naar 013

Russ komt naar 013! De do-it-yourself rapper uit Atlanta is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een artiest van internationale allure. Moeiteloos switchend van soulvolle RnB tracks naar vlijmscherp gespitte bars over hiphop beats.

Voor Russ is het maken van muziek bijna net zo vanzelfsprekend als ademhalen of eten. Van jongs af aan is de rapper al bezig met het schrijven, produceren en opnemen van zijn eigen tracks. Zijn werkethos is zo enorm dat voor het grote publiek hem leerde kennen met zijn viral hit in 2016, ‘What They Want’, hij al een grote fanbase had opgebouwd door in korte tijd 87 tracks te droppen op soundcloud. En het is bijna niet te geloven: maar voor zijn Soundcloud-tijdperk bracht hij al 11 volledig zelf geproduceerde albums uit. En hij is pas 25 jaar!

Russ gaat een rooskleurige toekomst tegemoet en we kunnen er zeker van zijn de komende jaren nog veel van hem te horen. Vanavond doet hij 013 aan voor een exclusieve Nederlandse show.

Russ
Datum: di 20 feb ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:30u
Verkoop start 27 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek