Scott Matthew naar Paradiso

Ticketmaster
Scott Matthew naar Paradiso
Scott Matthew naar Paradiso

Hij groeide op en speelde in bands in Australië, verhuisde in de jaren negentig naar New York, waar hij uiteindelijk solo ging, en vindt vooral in Europa een warm gehoor: singer/songwriter Scott Matthew heeft heel wat van de aarde gezien. Zijn album ‘Unlearned’ uit 2013 staat vol met subtiele covers van o.a. Whitney Houston, Joy Division, Neil Young en Nirvana, die je in steevast in alle koffiezaken over de hele wereld te horen zijn. In 2017 brengt hij een aantal nummers uit met de grote Portugese muzikant Rodrigo Leão. ‘Ode To Others’ is de titel van zijn zesde solo-album dat op 20 april 2018 uitkomt en waarop hij zijn doorleefde stemgeluid verder in dienst stelt van melancholieke, van hoop vervulde, meeslepende liedjes met uit het leven gegrepen teksten.

Scott Matthew
Datum: 7 Mei 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek