Steel Panther naar 013

Ticketmaster
Steel Panther naar 013
Steel Panther naar 013

Na de eerste show van Steel Panther in 013, was het al snel duidelijk. Tilburg geilt op Steel Panther en Steel Panther geilt op Tilburg. Geen wonder dat ze dus dolgraag terug wilde keren. De Amerikaanse seksgoden promoten momenteel het laatste album ‘Lower The Bar’. En ook op die plaat is het weer good old Steel Panther wat de klok slaat. Veel schunnigheid, veel blote tieten, veel piemelgrappen en veel kontenschoppende, snaarstrakke glamrock! Want hoe kinderachtig de haters Steel Panther ook vinden, niemand kan ontkennen dat deze vier heren dondersgoede muzikanten zijn die wel weten hoe ze kneiters van hits moeten schrijven. Let’s all party like tomorrow is the end of the world!

Fozzy opent met hun recht-door-zee hardrock en vuisten-in-de-lucht groove metal.

Steel Panther
Datum: za 3 feb ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Verkoop start 27 oktober 11.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek