Stone Broken naar de Melkweg

Ticketmaster
Stone Broken naar de Melkweg
Stone Broken naar de Melkweg

Ouderwetse bluesy (hard)rock, ja, het bestaat nog. En nee, het zijn niet alleen maar oude mannen die het spelen. Zie Stone Broken: drie jonge jongens en een jonge vrouw uit Walsall, een klein plaatsje in Engeland (en geboortegrond van Judas Priest-zanger Rob Halford), die werden aangestoken door het heilige vuur van de classic rock. Hun grootse rockgeluid doet denken aan band als Nickelback en Stone Sour: goudeerlijk en hard.Vanavond delen zij de bill met Jared James Nichols, de jonge bluesrocksensatie uit Wisconsin. Op 14-jarige leeftijd ontdekte hij de blues en nog voor hij in Amerika alcohol mocht drinken, had hij al gespeeld met grootheden als Buddy Guy en Kenny Wayne Shepherd.

Stone Broken
Datum: 09 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek