Tamino naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Tamino naar Tivoli Vredenburg
Tamino naar Tivoli Vredenburg

De Belgische singer-songwriter Tamino heeft een stem die doet denken aan die van Jeff Buckley. Zijn meeslepende liedjes, zoals de indringende en melancholische ballads Habibi en Cigar, zullen je vast en zeker in vervoering krijgen. Tamino komt niet zomaar aan zijn voorliefde voor muziek. Vanaf jonge leeftijd heeft zijn moeder hem kennis laten maken met opera en theater. Zijn grootvader is in de Arabische wereld een zeer bekende zanger en acteur. Deze invloeden hoor je allemaal terug in zijn liedjes, muziek met beeldende composities en elementen van Arabische muziek.

Tamino
Datum: 29 April
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek