Témé Tan naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Témé Tan naar Tivoli Vredenburg
Témé Tan naar Tivoli Vredenburg

De Belgisch-Congolese zanger, producer en multi-instrumentalist Témé Tan groeide op in Kinshasa en Brussel en zijn muziek is al even kosmopolitisch. Subtiele grooves en spannende harmonieën worden door Témé Tan vermengd tot een eigen stijl van popmuziek 2.0. Témé Tan werd geïnspireerd door de rumba en zouk die hij bij zijn familie hoorde, maar ook zijn eigen reizen naar Brazilië en Japan zijn terug te horen in zijn elektronisch getinte geluid. Op de afgelopen editie van Eurosonic maakte Témé Tan al veel indruk en op 6 oktober verschijnt dan eindelijk zijn zelfgetitelde debuutalbum!

Témé Tan
Datum: 01 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:15
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek