Bicep naar Paradiso

Ticketmaster
Bicep naar Paradiso
Bicep naar Paradiso

De uit Belfast afkomstige Matt McBriar en Andy Furguson vormen samen het producersduo Bicep. Met het nummer ‘Just’ en een eigen versie van Dominica’s ‘Gotta Let You Go’ werden ze ook buiten de underground clubscene bekend. Eerder dit jaar heb je al een voorproefje kunnen krijgen van hun live set. Tijdens deze live show hoor je goed hoe de producties in elkaar steken en verschillende muzikale stijlen met elkaar verweven zijn.

De jeugd van het duo werd sterk beïnvloed door muzikale pioniers aan wie zij een voorbeeld namen, zoals Laurent Garnier en Aphex Twin. Later verdiepten zij zich steeds meer in diverse genres zoals IDM, italo, techno, jungle, electro en alles daar tussenin.

Afgelopen september brachten ze hun goed ontvangen debuutalbum uit op het Ninja Tune label. Het uitverkochte live optreden in Paradiso Noord tijdens ADE was er één om niet te vergeten en in 2018 is het duo terug. Deze keer in de grote zaal van Paradiso!

Bicep
Datum: 3 Mei 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Voorverkoop start op 1 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek