Marilyn Manson naar Philharmonie Haarlem

Ticketmaster
Marilyn Manson naar Philharmonie Haarlem
Marilyn Manson naar Philharmonie Haarlem

Shockrocker Marilyn Manson komt 30 mei 2018 naar de klassieke zaal van Philharmonie Haarlem, voor een concert gepresenteerd door Patronaat.

De Amerikaanse artiest bracht afgelopen oktober zijn 10e album uit, Heaven Upside Down, en is daarop weer te horen met de snerpende industriële metal die hem midden jaren negentig groot maakte. De plaat klinkt echter fris en gemoderniseerd door elektronische geluiden van nu. Controverse blijft zijn handelsmerk, maar veel belangrijker is dat hij zijn satanistische provocaties verpakt in meeslepende metal die schittert in al zijn duisternis.

Marilyn Manson
Datum: Wo 30 mei
Zaal: Philharmonie Haarlem
Zaal open: 18:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Ticketmaster