NF naar de Melkweg

Ticketmaster
NF naar de Melkweg
NF naar de Melkweg

In 2015 dook de uit Michigan afkomstige rapper NF op in de scene, en nog geen drie jaar later landde zijn laatste album ‘Perception’ helemaal bovenaan de Billboard 200 chart. Met oprecht fan-fueled momentum is NF misschien wel het grootste underground succesverhaal van het jaar.

NF, kort voor Nate Feuerstein, knalt bijna uit elkaar van rauwe emoties en oprechte lyrics. Feuerstein had het bepaald niet makkelijk als kind. Zijn ouders scheidden, zijn moeder´s vriend mishandelde hem en zijn moeder pleegde uiteindeijk zelfmoord. Met muziek als zijn uitlaatklep begon hij met het opnemen van muziek met behulp van een karaokemachine.

NF
Datum: 28 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 8 december.

Ticketmaster