Clouseau naar Gebouw-T

Ticketmaster
Clouseau naar Gebouw-T
Clouseau naar Gebouw-T

Dat de populariteit van Clouseau, na ruim 30 jaar, nog steeds onverminderd groot is blijkt uit het feit dat het duo binnen no-time hun ‘Clouseau30’-tour door Nederland en België uitverkocht. Daar komen nu drie extra shows in Nederland bij.

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en “Clouseaumania” is een feit. Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 120 optredens in het Antwerpse Sportpaleis, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd.

In Nederland stond Clouseau dit najaar al in Parkstad Limburg Theater en TivoliVredenburg. Uitverkochte shows in Chassé Theater, Muziekgebouw Eindhoven en Koninklijk Theater Carré staan op de planning voor het voorjaar 2018.

Clouseau
Datum: 9 april 2018
Zaal: Gebouw-T, Bergen op Zoom
De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 15 december om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek