Nina June naar Paradiso

Ticketmaster
Nina June naar Paradiso
Nina June naar Paradiso

Op zondag 25 maart viert Nina June de release van haar album ‘Bon Voyage’ in de kleine zaal van Paradiso. De zangeres en songschrijfster bracht al verschillende tracks van het album uit, waaronder het betoverende ‘For Love’ en ‘When We Fall’. Inmiddels zijn haar songs miljoenen keren beluisterd op Spotify en werden ze gebruikt in Nederlandse, Belgische en Amerikaanse films en televisieseries.

Nina June’s muziek kenmerkt zich door de combinatie van organische en elektronische elementen. Haar muziek wordt vergeleken met die van Zero7, Agnes Obel, Ane Brun en Massive Attack. In maart komt ze terug naar Paradiso om haar publiek te ontroeren, te verwonderen en te veroveren.

Nina June
Datum: 25 Maart 2018
zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster