EYEHA- TEGOD & Church of Misery naar de Effenaar

Ticketmaster
EYEHA- TEGOD & Church of Misery naar de Effenaar
EYEHA- TEGOD & Church of Misery naar de Effenaar

Japans-Amerikaanse double voor liefhebbers van Sabbath, St. Vitus en Trouble met meer zompige sludge dan in een volwassen moeras.

EYEHATEGOD komt uit New Orleans en de mannen staan meer dan hun mannetje. Black Flag, SPK, Black Sabbath, Trouble, Germs, Lynyrd Skynyrd, Celtic Frost, St.Vitus en ja, in dat rijtje hoort EYEHATEGOD zelf ook. Maak je op voor een moddervette dollemansrit door crust-doom-sludge-southern-blues land.

Afgelopen oktober brak het Church of Misery de Hall of Fame in Tilburg snoeihard af. De Japanners hebben daar al een patent op sinds 1995 en we zijn dan ook meer dan verguld dat deze sludgy doomheersers langs komen met EYEHATEGOD.

EYEHATEGOD & Church of Misery
Datum: 03 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster