Grandbrothers naar Doornroosje

Ticketmaster
Grand- brothers naar Doornroosje
Grand- brothers naar Doornroosje

Het Duitse duo Grandbrothers maakt een instrumentale mix van minimalistische piano en hypnotiserende ambient, met invloeden uit pop, elektronische muziek en de neo-klassieke muziek.

Deze spannende combinatie levert al even spannende muziek op, vindt ook de smaakmakende BBC-dj Gilles Peterson, die de band een flinke zet gaf door hun nummer ‘Ezra Was Right’ veel te draaien. Hun debuutalbum Dilation uit 2015 is een aanrader voor liefhebbers van zowel Steve Reich als Nils Frahm, Ryuichi Sakamoto en Alva Noto. Hun tweede album ‘Open’ verscheen eind 2017 met ‘Bloodflow’ als eerste single. Alle geluiden die je hoort, zijn afkomstig uit de vleugelpiano.

Grandbrothers
Datum: 11 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u
De kaartverkoop start vrijdag 12 januari om 10:00 uur

Ticketmaster