7 Layers Sessions naar Rotown

Ticketmaster
7 Layers Sessions naar Rotown
7 Layers Sessions naar Rotown

7 Layers staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’.

Op de 7 Layers-avonden waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert, staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Na meerdere uitverkochte edities door het hele land keert 7 Layers Sessions terug naar ons podium aan de Nieuwe Binnenweg. ’Rotown is en blijft één van mijn favoriete zalen in Nederland en ik heb er zelf ook altijd met enorm veel plezier gespeeld. Ik ben dan ook super trots om de 7 Layers Sessions weer naar Rotterdam te brengen en drie fantastische artiesten aan jullie voor te stellen. De drie artiesten zijn mij inmiddels bekend.. maar die houd ik nog even geheim. Wel kan ik beloven dat dit wederom een hele bijzondere avond gaat worden!’, aldus Dotan.

7 Layers Sessions
Datum: 23 maart
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Voorverkoop start 12 januari

Ticketmaster