Blaudzun naar Mezz

Ticketmaster
Blaudzun naar Mezz
Blaudzun naar Mezz

In 2014 stond Blaudzun voor het laatst nij Mezz en nu is hij terug! Op de eerste dag van het nieuwe jaar dropte Blaudzun verrassend de aangrijpende nieuwe track ‘_hey now‘. De song is een voorproefje van zijn nieuwe album ‘_UP_‘ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. Een dag na de release trappen Blaudzun en zijn band een clubtour af met zes shows in Nederland.

Naast de song ‘_hey now’ die door NPO Radio 2 werd verkozen als eerste Topsong van 2018 bevat het album 11 liedjes die zich kenmerken door veelzijdige melodiën, dansbare melancholie, en een intrigerend indiepop geluid met de nadruk op Blaudzun’s onmiskenbare stem.

Blaudzun
Datum: 19 Mei
Zaal: Mezz
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek