Boris naar Paradiso

Ticketmaster
Boris naar Paradiso
Boris naar Paradiso

KEEP THE FUNK ALIVE! Boris (a.k.a. Bo Saris) is terug met een nieuwe sound. We leerden Boris natuurlijk kennen tijdens en na het tv-programma Idols waar hij met zijn gevoel voor Soul en “Keep the Soul alive!” veel indruk maakte op het Nederlandse publiek. Maar de zanger heeft sindsdien zeker niet stilgezeten.

Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij werkte met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten klopt graag aan bij Bo. Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers zijn slechts enkele namen waar Bo mee samenwerkt. Toen Boris een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal) – waarvan de eerste single She’s On Fire een onstuitbare radiohit werd. Er volgde een mooie tour waarbij landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen volgenden. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Van het album Gold werd ook een EP uitgebracht in Amerika. De zanger is er blij mee maar verheugt zich vooral op de dingen die komen gaan. Zoals zijn nieuwe EP B-Funk “The Appetizer Part.1” EP, die uitgebracht gaat worden op zijn eigen label. Op 20 april presenteert Boris ook zijn nieuwe album “NEON: (‘funk in a different light’) in Paradiso.

Boris
Datum: 20 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 12 januari

Ticketmaster