Claw Boys Claw naar Hedon

Ticketmaster
Claw Boys Claw naar Hedon
Claw Boys Claw naar Hedon

Claw Boys Claw kennen we allemaal, de band met de flamboyante zanger Peter te Bos bestaat al sinds 1983 en had de eer het allerlaatste concert te geven in het oude pand van Hedon. Je zou kunnen zeggen dat na deze show een verbouwing wel welkom was. Hopelijk is dit na deze show niet nodig. Claw Boys Clayw heeft in hun lange carriere tal van grote shows gedaan, zo stond de band op het Deense Roskilde Festival en op Pinkpop maar ook onder het alter ego The Hipcats in het voorprogramma van Nick Cave. In 1987 won Claw Boys Claw de beroemde Popprijs en kregen ze tijdens Noorderslag de traditionele bierdouche.

Claw Boys Claw
Datum: za 31 maart 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30
De kaartverkoop voor dit optreden start op zaterdag 13 januari om 10:00 uur.

Ticketmaster