Claw Boys Claw naar Patronaat

Ticketmaster
Claw Boys Claw naar Patronaat
Claw Boys Claw naar Patronaat

Grote stadsrock uit wat de grootste garage van Nederland moet zijn, met shady stegen en shocking swamps… Parkeergaragerock. Groots en meeslepend.

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. En goed nieuws, want op 23 februari verschijnt er een gloednieuw album onder de titel: ‘It’s not me, the horse is not me, part one’ waarvan ‘Polly Maggoo’ de eerste single is.

Claw Boys Claw
Datum: 23 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets vanaf 13 januari

Ticketmaster