Claw Boys Claw naar Rotown

Ticketmaster
Claw Boys Claw naar Rotown
Claw Boys Claw naar Rotown

Noem het garagerock, artpunk of psychedelische weirdo blues, punt is, Claw Boys Claw is de énige in zijn soort. De band rondom artiest/songwriter extraordinaire Peter te Bos (ook verantwoordelijk voor die iconische huisstijl van Lowlands) en gitarist John Cameron brengt sinds 1983 – 35 jaar alweer – de meest ongrijpbare platen uit.

Inmiddels behoort Claw Boys Claw tot de Mt. Rushmore van de vaderlandse indierock en de rek is er nog láng niet uit: vijf jaar na Hammer heeft de band nieuw werk liggen. Met een plagende titel als It’s not me, the horse is not me, part one belooft het komende album wederom op dwarse manier uit de klauwen te lopen. Net als dit concert in Rotown, overigens.

Claw Boys Claw
Datum: 15 maart
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Voorverkoop start 13 januari

Ticketmaster