DI-RECT naar Metropool

Ticketmaster
DI-RECT naar Metropool
DI-RECT naar Metropool

In het najaar van 2017 verscheen ‘Rolling with the Punches’ het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met deze nieuwe muziek het land in met de “Rolling with the Punches” clubtour. ‘Rolling with the Punches’ werd onlangs genomineerd voor een Edison Rock met een klinkend jury rapport: “Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.”

DI-RECT
Datum: vr. 20 april 2018
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 13 januari

Ticketmaster