Eyehategod & Church of Misery naar Patronaat

Ticketmaster
Eyehategod & Church of Misery naar Patronaat
Eyehategod & Church of Misery naar Patronaat

Een drie-dubbel programma met sludge en doom-metal, waar we nu twee bands van bekend mogen maken. De derde volgt snel, en dat is meteen ook de grootste van het stel… Voor nu de anderen:

Eyehategod is een instituut. Al 30 jaar maakt de band crusty, gedrogeerde sludge. Als je southern rock, The Melvins, hardcore en Black Sabbath mengt, krijg je sowieso een smerige bende, en daar zijn deze kerels maar wat blij mee. Mike Williams en co zijn de aanstichters van de sludge, en naar een heavy optreden gaan zonder één enkele EHG-patch op iemands jas te zien, is simpelweg niet mogelijk.

Het Japanse Church of Misery werd in 1995 opgericht, en heeft in de tussentijd veel zieltjes gewonnen met hun doom-gloom-bizarro nummers. Ze tourden eerder al met Eyehategod, dat is dit keer niet het geval, maar hun paden kruizen zich toch in Haarlem op 2 mei!

Eyehategod & Church of Misery
Datum: 02 mei
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Ticketmaster