Fastlove naar Hedon

Ticketmaster
Fastlove naar Hedon
Fastlove naar Hedon

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond die in het teken staat van een van ‘s werelds grootste supersterren: Fastlove – A Tribute to George Michael. Een show waarin alle publieksfavorieten voorbij komen. Van de grootste Wham classics tot de successen van het jaren tachtig album Faith. Daarnaast al het andere werk wat je verwacht te horen bij een ode aan George Michael, uiteraard onbtreekt het onweerstaanbare Flawless niet.

Fastlove – A Tribute to George Michael is een betoverende ervaring die je niet wil missen. Nog een keer lekker genieten van al je favoriete nummres als Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Jesus To A Child, Kissing A Fool en al die anderen. Herbeleef de passie, sfeer en dat unieke gevoel van George Michael tijdens deze waanzinnige tribute.

Fastlove
Datum: wo 24 okt 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
De kaartverkoop voor dit optreden start op vrijdagmorgen 12 januari om 10:00.

Ticketmaster