Fastlove naar Metropool

Ticketmaster
Fastlove naar Metropool
Fastlove naar Metropool

Het is inmiddels al weer ruim een jaar geleden dat George Michael plotseling kwam te overlijden. Het was de zoveelste superster die ons ontviel en de muziekwereld was geschokt. Eén ding werd echter wel duidelijk: wat een geweldige muziek heeft George in zijn lange carrière gemaakt en wat een buitengewone zanger was hij. Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigeen jaloers op was en is.

Vanavond hoor je al die schitterende nummers. Zijn solo-werk staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! passeren de revue. Een avond top entertainment met een superband en een zanger die het repertoire en de indrukwekkende erfenis van George Michael eer aan doet! Een onvergetelijke avond voor iedereen die nog altijd houdt van George Michael en zijn liedjes!

Fastlove
Datum: za. 27 okt 2018
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster