Galactic Empire naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Galactic Empire naar Tivoli de Helling
Galactic Empire naar Tivoli de Helling

A long time ago in a galaxy far, far away… Of eigenlijk vrij kort geleden – vormden vijf van de meest gevreesde schurken uit het melkwegstelsel de band Galactic Empire, met als enige doel om metalversies te spelen van de legendarische Star Wars-filmmuziek van John Williams. Het was een bijna onmogelijke taak om de klassieke werken om te zetten naar beukende metal, maar laat dat maar over aan Boba Sett (drums), Bass Commander (bas) en de drie gitaristen Dark Vader, Shadow Ranger en Red Guard. Luister alvast naar hun album, trek je beste Star Wars-kostuum uit de kast en… May the force be with you!

Galactic Empire
Datum: 17 juni
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster