Julian Velard naar Hedon

Ticketmaster
Julian Velard naar Hedon
Julian Velard naar Hedon

Op zaterdag 3 november keert Julian Velard terug naar Hedon, waar hij in 2014 al eens te zien was als support van Paul Carrack. Al sinds 2011 komt deze Amerikaanse muzikant regelmatig in Nederland langs om zijn prachtige, theatrale pianopop live ten gehore te brengen, en inmiddels zijn vele radiomakers waaronder Gerard Ekdom, ook liefhebber geworden van de muziek van Velard. Julian dook recent nog de studio in om songs op te nemen voor een nieuwe EP die in april zal verschijnen. Hij maakt luchtige, toegankelijke popmuziek waar allerlei thema’s aan bod komen, maar waarbij de stad New York altijd zijn grootste inspiratie bron blijft.

Julian Velard
Datum: za 03 nov 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
De kaartverkoop voor dit optreden start op vrijdag 12 januari om 10:00 uur!

Ticketmaster