STUFF. naar V11

Ticketmaster
STUFF. naar V11
STUFF. naar V11

Je wordt wel een beetje duizelig van de overvloed aan stijlen in het vocabulaire van het Belgische STUFF.. Die simpele benaming is dan misschien gepast: niet teveel erover nadenken, maar gewoon alles over je heen laten spoelen. Doortrapt goochelen met samples a la The Avalanches en onbevangen het experiment induiken als Tortoise, Flying Lotus en Stereolab, STUFF. is eigenlijk van alle markten thuis. Hoe dit collectief al die gestoorde kruisbestuivingen naar het podium vertaalt, is wederom een duizelingwekkende gedachte.

Vanavond speelt STUFF. dus in de V11: best een bijzonder gegeven, want de band is meestal op veel grotere podia en festivals te bewonderen. Een weergaloze livesensatie die als een octopus geluid van vorm en kleur kan veranderen, in zo’n setting, dát biedt een zee van mogelijkheden. Wees spoedig met kaartjes aanschaffen: “That’s not a bluff, just some really good stuff!”

STUFF.
Datum: 15 maart
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30
Voorverkoop start 12 januari

Ticketmaster