The Good Hand naar Hedon

Ticketmaster
The Good Hand naar Hedon
The Good Hand naar Hedon

The Good Hand uit Zwolle/Kampen mogen we gerust één van de meest inspirerende bands uit de regio noemen. Sinds hun debuut in 2011 gaan ze eigenzinnig en gedreven hun eigen weg. Ze stonden al meerdere keren in Hedon en verzorgden afgelopen najaar nog een vlammende aftershow na de show van Motorpsycho. De ogenschijnlijk oneindige trip van dit trio door het inspirerende muzikale universum leidt steeds weer tot een smeltkroes van ideeën, klanken, worstelingen, taal, experiment, revolutie.

De muzikale vrijheid, die ze nodig hebben doorbreekt opnieuw de standaard, het cliché, de vastgeroeste structuren. Hun derde LP ‘Blissful Yearning’ bestrijkt op indringende wijze het muzikale palet van de band op dit moment. Referenties nodig? Proef de groovy jams van Black Mountain en Queens of the Stone Age, hoor het experiment van Radiohead en Steven Wilson en onderga de energieke bezetenheid van King Crimson en Motorpsycho.

The Good Hand
Datum: vr 09 maart 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Ticketmaster