Claw Boys Claw naar Burgerweerhuis

Ticketmaster

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. En goed nieuws, want het nieuwe album, ‘It’s not me, the horse is not me, part one’ komt 23 februari uit!

De band heeft door de jaren heen een muzikale ontwikkeling doorgemaakt van garagepunk naar de meer melodieuze moerasrock. Hoogtepunten van de band zijn Shocking Shades, De Kus, Pinkpop, voorprogramma van Nick Cave en de hit ‘Rosie’.

Claw Boys Claw
Datum: 13 april
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Ticketmaster