Joshua Hyslop naar Bitterzoet

Ticketmaster
Joshua Hyslop naar Bitterzoet
Joshua Hyslop naar Bitterzoet

De Canadese singer-songwriter Joshua Hyslop bracht in 2012 zijn debuutalbum ‘Where The Mountain Meets The Valley’ uit. Zijn nummers, vol rustige gitaarpartijen worden bezongen met een stem die direct binnenkomt. Zijn tweede plaat ‘In Deepest Blue’ kwam eind 2015 uit nadat hij zichzelf terugtrok om in Nashville zijn tweede plaat schreef Joshua zijn teksten in Nashville, Tennessee te schrijven. ‘The Flood’ werd in Nederland een enorme hit op Spotify en intussen heeft de Canadees alweer een nieuw album afgerond. ‘Fall’ is de nieuwe single die Hyslop op kalme, fluisterende wijze heeft ingezongen. Een meeslepend nummer dat veel goeds voorspelt voor ‘Echo’, het album dat eind januari zal uitkomen.

Voor Joshua Hyslop draait ‘Echo’ voornamelijk om empathie. De meeste nummers gaan over situaties die hij van dichtbij heeft aanschouwd. Zijn boodschap: vergeet niet dat iedereen een apart verhaal met zich meedraagt en probeer jezelf eens te verplaatsen in een ander.

Joshua Hyslop
Datum: 17 Februari 2018
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster