Nora Fischer & Marnix Dorrestein ‘HUSH’ naar Paradiso

Ticketmaster
Nora Fischer & Marnix Dorrestein ‘HUSH’ naar Paradiso
Nora Fischer & Marnix Dorrestein ‘HUSH’ naar Paradiso

De eerste zin van de titeltrack zegt het allemaal: HUSH gaat over intimiteit. Met dit debuutalbum brengt zangeres Nora Fischer een lang gekoesterde droom tot werkelijkheid. Nora komt uit een familie van klassieke muzikanten, en had al van jongs af aan een grote liefde voor de muziek van componisten als Monteverdi, Purcell en Dowland – allen componisten uit de 17e eeuw. Ze voert hun muziek vaak uit in de traditionele setting, maar ze hoorde ook altijd een alternatieve versie in haar hoofd.

In Marnix Dorrestein vond ze de perfecte partner voor dit project: een popmuzikant die nieuw was in de wereld van de oude muziek, maar met een open mind en natuurlijke nieuwsgierigheid. Samen maakten ze het album ‘Hush’, waarop ze met enkel twee stemmen en een elektrische gitaar de eeuwenoude songs in het hier en nu plaatsen. Ze stripten de liedjes tot hun pure essentie en benaderen ze met de creativiteit van 21e eeuwse muzikanten, om zo te laten zien hoe tijdloos deze muziek is.

Nora Fischer & Marnix Dorrestein ‘HUSH’
Datum: Woensdag 18 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek