De Dijk naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
De Dijk naar Burger- weeshuis
De Dijk naar Burger- weeshuis

De Dijk werd opgericht in 1981 en is bekend van nummers als: Als ze er niet is, Ik kan het niet alleen, Mag het licht uit en Bloedend hart. Hun mix van soul, blues, rock en chanson, de typerende, doorleefde stem van Huub van der Lubbe in combinatie met de fantastische muzikanten zorgen ervoor dat De Dijk nog steeds tot de Nederlandse top behoort. Recent heeft De Dijk haar 17e studio-album uitgebracht met werk dat gespeeld is tijdens de GROEF-theatertour. De Dijk was voor het laatst in 2015 in Deventer te zien tijdens hun concert in de Lebuinuskerk. Ook deze keer speelt de band op een bijzondere locatie namelijk de binnentuin van het Burgerweeshuis.

De Dijk
Datum: 13 juli
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek