Hauschka naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Hauschka naar Tivoli Vredenburg
Hauschka naar Tivoli Vredenburg

Achter de artiestennaam Hauschka gaat de Duitse pianist Volker Bertelmann (1966) schuil, een muzikant die een even grillig als interessant pad heeft afgelegd. In de jaren tachtig zat hij in een rockband, in de nineties had hij een hiphopduo en sinds zijn eerste soloalbum Substantial (2004) richt hij zich op pianomuziek, waarbij hij de piano op onconventionele wijze bespeelt. Het grote publiek leerde hem kennen in 2016, toen hij met Dustin O’Halloran de muziek voor de film Lion maakte. Hauschka vernieuwt zichzelf continu: op zijn jongste album What If (2017) horen we zelfs beats en synthesizers!

Hauschka
Datum: 4 September
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster