Her Majesty naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Her Majesty naar Tivoli Vredenburg
Her Majesty naar Tivoli Vredenburg

Her Majesty speelt voor de laatste keer de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young: The Very Best Of CSNY! De tribute-band onder leiding van Bertolf Lentink maakte de afgelopen jaren indruk met de programma’s Déjà vu en Marrakesh Express. Vanavond brengen ze het ultieme CSNY-overzicht, inclusief solowerk. Denk aan: Carry On, Helplessly Hoping, Our House en Almost Cut My Hair maar ook aan Cinnamon Girl, Heart Of Gold en Like A Hurricane. Was je er eerder bij, dan weet je dat Her Majesty deze klassieke rocksongs recht uit het hart speelt, inclusief angstaanjagend goede samenzang!

Her Majesty
Datum: 28 september
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster