Godsticks naar de Boerderij

Ticketmaster
Godsticks naar de Boerderij
Godsticks naar de Boerderij

Godsticks was vorig jaar te zien in het voorprogramma van The Pineapple Thief. De Britse progressieve heavy rockband is inmiddels ingelijfd door het prestigieuze platenlabel Kscope en behoort daarmee tot de eredivisie van de hedendaagse prog scene. De band rondom componist, zanger, gitarist en toetsenist Darran Charles weet zich op een bijzondere wijze te onderscheiden. Hun nieuwe album “Faced With Rage” (2017) wordt door de critici omschreven als een progressief diamantje, metal vanuit een prog-benadering.

Godsticks werd in 2008 opgericht en timmert hard aan de weg. Darran Charles was in 2016 al als gastgitarist te horen op het album “Your Wilderness” van The Pineapple Thief. Het feit dat Godsticks Bruce Soord’s Pineapple Thief vergezelde tijdens hun Europese tour, kwam dan ook niet geheel als een verrassing. Op hun nieuwe plaat is voor het eerst de vierdelige bezetting te horen, met de nieuwe drummer Tom Price en gitarist Gavin Bushell. Het album werd gedeeltelijk opgenomen in de wereldberoemde Monnow Valley Studio in Wales (Led Zeppelin, Black Sabbath, Feeder).

Godsticks
Datum: zondag 20 mei 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster