Naaz naar Rotown

Ticketmaster
Naaz naar Rotown
Naaz naar Rotown

Onwerkelijk eigenlijk, hoe snel Naaz Mohammed onze hartjes gestolen heeft. De Rotterdamse muzikant heeft afgelopen week twee Edisons in de wacht gesleept, en dan moet er nog een debuutalbum verschijnen. Vanaf haar slaapkamer schrijft en produceert Naaz smaakvolle popliedjes vol levenslust en plezier.

Hitgevoeligheid, inhoud en bezieling gaan bij de negentienjarige prima hand in hand. Binnen de verdraaid pakkende ‘quirky’ songs huizen thema’s als identiteit en cultuur, gebracht op een manier die evengoed prikkelt als ontwapent.

Het Naaz-virus heeft zich intussen over hele wereld verspreid: grote blogs als The Line of Best Fit en The Fader vallen in zwijm bij elke track die ze uitbrengt. De langverwachte thuiswedstrijd kan dan niet lang uitblijven. Goed, op Metropolis schitterde ze afgelopen zomer natuurlijk al als een ster, maar nu is Rotown eindelijk aan de beurt!

Naaz
Datum: 26 mei
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Ticketmaster