Sam Fender naar de Altstad

Ticketmaster
Sam Fender naar de Altstad
Sam Fender naar de Altstad

Supertalent met megahit op zak naar Altstadt voor intieme en ongetwijfeld laatste kleine show. De songschrijverskwaliteiten van de jonge Sam Fender werden al vroeg herkend. Met nog maar één single op zak, stond de 21-jarige Fender al in het voorprogramma van artiesten als Hozier, Ben Howard, Michael Kiwanuka en Bear’s Den. En eerder dit jaar werd zijn single ‘Start Again’ 3FM Megahit. Maar hij kan niet alleen goed overweg met een gitaar; ook zijn pen is vlijmscherp.

Dat dit alles ook nog eens wordt voorgedragen met een stem die doet denken aan Jeff Buckley en Bruce Springsteen, maakt het plaatje alleen maar mooier. Hij was niet alleen megahit op 3FM, maar ook op Eurosonic dit jaar. En nu in Eindhoven!

Sam Fender
Datum: 17 april
Zaal: Altstad, Eindhoven
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster