The Pointer Sisters naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
The Pointer Sisters naar Tivoli Vredenburg
The Pointer Sisters naar Tivoli Vredenburg

Het Amerikaanse trio The Pointer Sisters is met hun heerlijke mix van disco, pop en funk een van de grootste hitmachines aller tijden. Ook in Nederland stonden de domineesdochters twaalf keer in de Top-40, met als hoogtepunt hun drie discoknallers uit 1984: Automatic, Jump (For My Love) en I’m So Excited. Maar vergeet ook hun soulperiode uit de jaren zeventig niet, met klassiekers als Yes We Can Can, Happiness en de nummer 1-hit Fire. Het vuur wordt anno 2018 levend gehouden door de originele Pointer Sister Ruth, samen met dochter Issa en kleindochter Sadako.

The Pointer Sisters
Datum: 29 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster