Come As You Are festival naar de Effenaar

Ticketmaster
Come As You Are festival naar de Effenaar
Come As You Are festival naar de Effenaar

Tijdens Come As You Are staat drie decennia aan gitaarmuziek centraal; van de grunge uit begin jaren negentig en dansbare Britpop tot energieke punk en powerpop van nu. Het festival geeft zowel bands een podium die door de jaren heen een grote rol gespeeld hebben in deze gitaargolf, tot aan de nieuwe helden die zich laten inspireren door 30 jaar gitaar.

De eerste headliner van dit jaar is: Buffalo Tom
Buffalo Tom uit Boston werd wereldberoemd door de singles ‘Taillights Fade’, ‘Summer’ en ‘Sodajerk.’ De band viel op door puntige college rock te combineren met jangly pop, gedreven door de melancholische songsmederij van frontman Bill Janovitz. Deze maand bracht de band zijn nieuwe plaat ‘Quiet and Peace’ uit. Mojo gaf al vier sterren en zei over het tiende album: “Dit is het gouden geluid van een band in hun element”.

Come As You Are
Datum: 08 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 16:30 uur
Zaal open: 16:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start 15 maart

Ticketmaster