Pierce Brothers naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Pierce Brothers naar De Oosterpoort
Pierce Brothers naar De Oosterpoort

De Pierce Brothers komen op 7 oktober terug naar De Oosterpoort. De tweelingbroers Jack & Pat Pierce begonnen hun muzikale carrière in de winkelstraten van Melbourne, maar veroverden al snel de wereld met hun vrolijke en energieke folkpop.

The twins from Down Under
De haren in dreads, halve baardjes en verwassen shirts. De broertjes Pierce zien er uit als relaxte neohippies die net een potje hebben gesurft. Ze treden op met een akoestische gitaar en halen er soms een didgeridoo bij, Australië druipt er vanaf bij deze mannen. ‘The twins from Down Under’ halen alles uit de kast en worden vooral gekenmerkt door hun tomeloze energie!

Amsterdam
De EP The Records Were Ours bereikte vorig jaar de iTunes-hitlijsten over de hele wereld. Een paar maanden later brachten de Pierce Brothers hun nieuwste EP My Tired Mind uit. Hierop staat o.a. het nummer Amsterdam, dat laat zien dat de broers vrolijk en opgewekt kunnen blijven, zelfs als de teksten een diepe boodschap bevatten. Ze hebben lol met hun muziek en dat kun je zeker horen.

Soham
De 20-jarige singer-songwriter Soham verzorgt het voorprogramma van Pierce Brothers. Soham had al vroeg een liefde voor muziek en creatief schrijven, al op 10-jarig leeftijd schreef hij zijn eerste nummer. De singer-songwriter heeft al vaak opgetreden in het Verenigd Koninkrijk, maar maakt op 7 oktober zijn debuut in Groningen!

Pierce Brothers
Datum: Zo 7 oktober
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten zijn te koop vanaf 16 maart, 10.00 uur

Ticketmaster