Eels naar TivoliVredenburg (Extra concert)

Ticketmaster
Eels naar Tivoli Vredenburg (Extra concert)
Eels naar Tivoli Vredenburg (Extra concert)

De Amerikaanse rockband Eels is het project van singer-songwriter en multi-instrumentalist Mark Everett, ook bekend als E. Samen met een steeds wisselende verzameling bandleden heeft hij inmiddels elf albums afgeleverd en een volstrekt eigen plek voor zichzelf gecreëerd in de muziekwereld. Everett weet persoonlijke teksten over het leven, de liefde en de dood te combineren met (indie)rock die tegelijkertijd prettig-vreemd en meezingbaar is. Op 6 april verschijnt Eels’ nieuwe album The Deconstruction, en ook met hun live-dvd Live At Royal Albert Hall (2015) kom je alvast in de stemming!

Eels
Datum: 20 Juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster