Janne Schra naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Janne Schra naar Burger- weeshuis
Janne Schra naar Burger- weeshuis

Op 25 mei komt het nieuwe album ‘Little Lights’ uit. Alle onrust, veranderingen, verhuizingen en verlangens van de afgelopen jaren belandden in een reeks nieuwe liedjes. Liedjes over planeten en alfamannen. Over vogels en naar Parijs rijden in je eerste auto. Uithuilen en uitzwaaien.

Janne en haar band maakten lekker samen muziek en vingen dat live-gevoel op de plaat. Spannende trommels, ruimtegeluiden, opzwepende synthesizers, een swingende contrabas en soms alleen een simpele Spaanse gitaar. Janne verbindt zoals altijd met haar stem alle stijlen.

Na Room Eleven en Schradinova maakte Janne soloplaten en werkte samen met heel uiteenlopende muzikanten. Ze trad op over de de hele wereld: op het Montréal Jazz Festival bijvoorbeeld, in Berlijn en in Tokyo. Ze kreeg een Zilveren Harp, gouden en platina platen.

Janne Schra
Zaal: 29 juni
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Ticketmaster