Per Gessle’s Roxette naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Per Gessle’s Roxette naar Tivoli Vredenburg
Per Gessle’s Roxette naar Tivoli Vredenburg

Het Zweedse duo Roxette scoorde in de eerste helft van de jaren negentig een lading powerpophits waarvoor de kwalificatie ‘catchy’ nog een groot understatement is. The Look, Listen To Your Heart, It Must Have Been Love, Joyride, How Do You Do… Het zijn slechts vijf van hun vijftien Top-40-noteringen.

De vrouwelijke helft van Roxette, Marie Fredriksson, kan wegens gezondheidsredenen niet meer touren, maar haar collega Per Gessle houdt de muzikale erfenis van Roxette springlevend met de originele Roxette- liveband. Verwacht vanavond alle grote hits, aangevuld met wat onbekendere pareltjes!

Per Gessle’s Roxette
Datum: 25 Oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster