Shinedown naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Shinedown naar De Oosterpoort
Shinedown naar De Oosterpoort

Shinedown, afkomstig uit Jacksonville, Florida, is in 2001 opgericht door Brent Smith, Brad Stewart, Jasin Todd en Barry Kerch. De rockband heeft wereldwijd al meer dan zes miljoen albums verkocht. Nadat ze in 2017 als support van Iron Maiden hebben getourd zijn we ook in Europa meer vertrouwd geraakt met de gruizige rockers.

Begin mei komt Attention Attention uit, de opvolger van het album Threat To Survival, en daarop zul je zeker knallers aantreffen. De muziek van Shinedown wordt algemeen omschreven als hardrock, alternative metal, post grunge en alternatieve rock. Gitaren duikelen over elkaar heen en zanger Brent Smith zet zijn strot wagenwijd open om de positieve boodschap van de band te verspreiden. Tijdens hun muzikale en krachtige live shows komt de muziek het beste tot zijn recht en daarom staat de band 20 juni in de grote zaal van De Oosterpoort!

Shinedown
Datum: Woensdag 20 juni 2018
Zaal: De Oosterpoort Groningen
Aanvang: 20:00 uur
Kaartverkoop start donderdag 22 maart om 10.00 uur

Ticketmaster