Gente de Zona naar de Melkweg

Ticketmaster
Gente de Zona naar de Melkweg
Gente de Zona naar de Melkweg

Cubaanse Gente De Zona is een dynamische duo bestaande uit Alexander Delgado en Randy Malcom. Beide zijn pioniers in de latin muziekindustrie als starters van de ‘Cubatón’ movement, waarin traditionele Cubaanse beats met reggaetón en Caribische beats worden gemixt. Hun internationale hit ‘Bailando’ met Enrique Iglesias en Descemer Bueno stond niet alleen bovenaan de Hot Latin Songs-hitlijst van Billboard, maar werd ook de langstlopende nummer 1 in de geschiedenis van de hitlijst. Hierna kwamen er steeds meer hits, zoals ‘La Gozadera’ met Marc Anthony, en heeft het duo hun album ‘Visualízate’ gedropt, die debuteerde op nummer 1 op de Top Latin Albums hitlijsten in 2016.

Gente de Zona
Datum: 27 Mei
Zaal: Mewkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster