HONNE naar Paradiso

Ticketmaster
HONNE naar Paradiso
HONNE naar Paradiso

Het Londense duo Andy Clutterbuck en James Hatcher (live aangevuld met band) vormen samen HONNE (Japans voor ‘ware, innerlijke gevoelens’). Ze maken broeierige electro-soul en subtiele pop die doet denken aan de sfeervolle, melancholische synthpop en soul uit de jaren tachtig. Een vaatje waar artiesten als Jack Garratt, Jamie Woon en The xx ook graag uit tappen. Na het zeer succesvolle debuutalbum ‘Warm On A Cold Night’ zijn Clutterbuck en Hatcher terug met nieuwe muziek. ‘Day 1’ en ‘Sometimes’ zijn voorproefjes van het nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. ‘Day 1’ is ritmisch, vol groove en ‘Sometimes’ is een zwoele, jaren ’80 synthpop ballade.

HONNE
Datum: 17 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster