Killing Joke naar de Melkweg

Ticketmaster
Killing Joke naar de Melkweg
Killing Joke naar de Melkweg

Killing Joke kwam eind jaren zeventig in de tweede Engelse punkgolf bovendrijven en had midden jaren ‘80 zowaar een wereldhit met het zwijmelige wavenummer ‘A Love Like Blood’. Het ‘hitpubliek’ dat op de optredens afkwam droop al snel weer af: veel te hard, veel te vuig, veel te curieus, veel te Killing Joke!

Sinds de jaren ’80 bleef Killing Joke albums uitbrengen, maar slaagden er niet meer in het publiek terug te winnen dat ze in de vroege jaren ’80 voor zich hadden gewonnen. De carrière van de band laat zich in beeldtaal het beste vertalen als een knipperlicht en ze wisselden ook nog eens meerdere malen van bezetting.

Killing Joke
Datum: 31 Oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 13 april

Ticketmaster