Manu Crooks naar de Melkweg

Ticketmaster
Manu Crooks naar de Melkweg
Manu Crooks naar de Melkweg

Manu Crook$ is een Australische rapper als geen ander. Zijn tracks hebben meer in gemeen met de trap bangers van Atlanta rappers die onze speakers domineren dan de gebruikelijke hiphop vanuit Down Under. In 2016 primeerde The Fader zijn track ‘Blowin Up’ en een paar weken later kreeg hij lovende reacties op zijn track ‘Assumptions’ van smaakmakers in de game als Zane Lowe (Beats 1). Manu Crooks rode the wave en dropte zijn EP ‘Mood Forever’ waarin hij veel variatie laat zien; van trap, tot mellow beat én zangkunsten. Zijn one and only formula is ‘just do you’ en wij zijn het daar 100% mee eens. Dit is er eentje waar we nog veel van gaan horen!

Manu Crooks
Datum: 20 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Ticketmaster