Mary Gauthier naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Mary Gauthier naar Tivoli Vredenburg
Mary Gauthier naar Tivoli Vredenburg

Als het spreekwoord An unhappy childhood is a writer’s goldmine waar is, heeft de Amerikaanse singer-songwriter Mary Gauthier genoeg materiaal voor de rest van haar leven. Haar jeugd was een aaneenschakeling van drugs- en drankverslaving en haar achttiende verjaardag bracht ze zelfs door in de cel. Pas op haar 35e begon ze met muziek, maar ze raakte meteen de juiste snaar, met kale nummers vol zeggingskracht. Op haar nieuwe album Rifles & Rosary Beads (2018) tekent ze de verhalen op van oorlogsveteranen. Het resultaat is even indringend als haar autobiografische werk!

Mary Gauthier
Datum: 28 Oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 15:30
Zaal open: 14:00

Ticketmaster